Mi is ez az oldal?

Ingyenes próbafelvételi: felviteszt.hu

Ez az oldal a Pitagorasz Stúdió online oktatási oldala. Szeretnénk, hogy a Pitagorasz Stúdió népszerű tantermi előkészítőjét azok a felvételizők is követhessék, akik nem tudnak a tanteremben rendszeresen megjelenni.


Tovább a pitagoraszonline.hu oldalra.


A központi felvételi előkészítőnkkel kapcsolatban sok levelet kaptunk a diákjaink szüleitől. Ezekből válogattunk. Vélemények a Pitagorasz Stúdióról.


Kedves Ferenc,
A kislányom 19 és 15 pontos felvételiket írt eleinte a korábbi évek feladatsoraiból, akkor jelentkeztünk a pitagoraszonline.hu online felvételi előkészítőre.
Végül 43 magyar és 40 matekot írt, úgy hogy teljesen egyedül tudta használni a videókat, a javításokat és a magyarázatokat. (Ő kérte, hogy írjunk köszöntet.)
Köszönjük, és szívből ajánljuk mindenkinek. Ár-érték arányban a legjobb.
Márti

Tisztelt Pigagorasz Stúdió!

Köszönjük a sok segítséget, sokaknak elmondtam az online anyag rendkívüli hasznosságát és azt, hogy felvételivel kapcsolatos kérdéseinkre azonnal válaszolnak. Köszönjük!

Dr. S. Mária és V. Márta


Kedves Ferenc, 

Nagyon köszönjük a Pitagorasz Stúdió munkáját Önnek és az összes munkatársnak !!!

Nagyon sokat segítettek a felkészülésben, a feladatlapok, a videók és az a rengeteg hasznos tájékoztató mind - mind profi munka volt !!!

Nem tudjuk mi lesz az eredmény, de ettől függetlenül nagyon hasznos volt, és nagyon meg voltunk elégedve !!! Így online is kitűnően működött !

Üdv.: M. Csilla


Üdvözlöm!

Köszönetet szeretnék mondani a színvonalas előkészítőkért.
Most a kisebbik gyerek vett részt rajta, igaz csak online.
De ez bőven elég volt, mert az iskolában is részt kellett venniük előkészítőn.
Jó és nagyon hasznos, hogy a videók bármikor visszanézhetőek.
A nagyobb gyereknél már láttuk, hogy mennyire jók ezek az alkalmak/ ezért szóba se jöhetett más.
Akkoriban félve írattam be a fiamat, folytonos pofavágásra és puffogásra számítottam, de legnagyobb meglepetésemre tetszett neki.
Sokat profitált a magyarázatokból, kis rutint is szerzett a tesztírások során.
Ez most is így volt, nem csalódtunk.
Mindenkinek jó szívvel ajánlottam önöket, hisz jó tapasztalataim voltak.
 Ezért idén több  ismerősünk is beiratkozott. És amikor érdeklődtem náluk, hogy "na hogy tetszik?", mindenki  csak pozitív véleményt mondott.
Hajrá, csak így tovább!
 
V. Zsuzsanna

Tisztelt Pitagorasz Stúdió Vezetősége és Valamennyi Munkatársa!

Hálás köszönetemet szeretném kifejezni Önök felé, mert most tudtuk meg, hogy 8. osztályos fiamat felvették a Babits Mihály Gimnázium japán-angol szakára, ahova többszáz jelentkezőből csak 15 tanulót vettek fel. Végigcsinálta az online előkészítőt, enélkül nem ment volna!

Minden jót kívánunk a továbbiakban is, én mindenkinek ajánlani fogom a Pitagoraszt!

Tisztelettel, köszönettel,

S. Daniella


Tisztelt Balpataki Úr!
Az online felkészítôjük és az oldjukmeg.net seģítségével készültünk. A hatosztályos gimnáziumi felvételin a fiam 44 pontot ért el matematikából, magyarból pedig 37-et, 81 pontot szerezve. A fiam maga mondta, hogy sokat segítettek neki a matekos videói. A magyarázatok jól követhetőek voltak, én magam is tanultam belôlük.
Üdvözlettel és köszönettel, A. Mónika